Υπηρεσιες

Προσφέρουμε με επαγγελματισμό κάθε υπηρεσία που μπορεί να χρειάζεστε.

Λογοθεραπεία

Η λογοθεραπεία ανήκει στον παραϊατρικό επιστημονικό κλάδο και έχει ως γνωστικό αντικείμενο την πρόληψη, την αξιολόγηση, την διάγνωση και την θεραπεία. Επίσης, ερευνά και μελετά τις διαταραχές λόγου, ομιλίας, φωνής, επικοινωνίας καθώς και της μάσησης-κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες.

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία είναι μια εξειδικευμένη επιστήμη υγείας που έχει ως κύριο στόχο τη λειτουργικότητα και την αυτονομία του παιδιού στους τομείς της ζωής του ανάλογα με τη χρονολογική του ηλικία. Η εργοθεραπεία ασχολείται με δύο κυρίως κατηγορίες:

Επιπλέον Υπηρεσίες

Ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα

Το ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα έχει ως στόχο την αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών του μαθητή μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος θεραπείας, το οποίο σχεδιάζεται συγκεκριμένα για τις ανάγκες του. Χρησιμοποιείται εκπαιδευτική τεχνολογία -πολυμέσα καθώς και βιωματική διδασκαλία προκειμένου να αποκατασταθεί η εκάστοτε δυσκολία.

Ψυχοθεραπεία

Η Ψυχοθεραπεία είναι μια μορφή θεραπευτικής παρέμβασης σε δυσκολίες που αφορούν τον συναισθηματικό ή ψυχικό κόσμο του ατόμου.Είναι συνειδητή απόφαση και δεν μπορεί να επιτευχθεί κατόπιν πίεσης ή καθοδήγησης από τρίτους.

Συμβουλευτική γονέων

Η συμβουλευτική γονέων έχει ως στόχο την ενδυνάμωση του κάθε γονέα έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει το παιδί του να ωριμάσει συναισθηματικά και να αυτονομηθεί.Αλλάζοντας στάση οι γονείς, αλλάζει και το παιδί, αφού σε κάθε οικογένεια, υπάρχει αλληλεπίδραση των μελών της.

Είμαστε δίπλα σας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Δεν είστε σίγουροι ποια υπηρεσία σας ταιριάζει;