Λογοθεραπεία

Η λογοθεραπεία ανήκει στον παραϊατρικό επιστημονικό κλάδο και έχει ως γνωστικό αντικείμενο την πρόληψη, την αξιολόγηση, την διάγνωση και την θεραπεία. Επίσης, ερευνά και μελετά τις διαταραχές λόγου, ομιλίας ,φωνής, επικοινωνίας καθώς και της μάσησης-κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες.

2021-021

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία είναι μια εξειδικευμένη επιστήμη υγείας που έχει ως κύριο στόχο τη λειτουργικότητα και την αυτονομία του παιδιού στους τομείς της ζωής του ανάλογα με τη χρονολογική του ηλικία. Η εργοθεραπεία ασχολείται με δύο κυρίως κατηγορίες:

Additional services:

Ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα

Το ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα έχει ως στόχο την αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών του μαθητή μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος θεραπείας, το οποίο σχεδιάζεται συγκεκριμένα για τις ανάγκες του.

Ψυχοθεραπεία

Quisque quis ex mattis, euismod mauris eget, scelerisque sapien. Curabitur et mattis ante dignissim luctus tortor purus mi, vulputate sit amet tincidunt dolor glavida. 

Συμβουλευτική γονέων

Η συμβουλευτική γονέων έχει ως στόχο την ενδυνάμωση του κάθε γονέα έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει το παιδί του να ωριμάσει συναισθηματικά και να αυτονομηθεί.

We are open for new projects.

Let's bring your craziest creative ideas to life together. Get in touch!